2021-06-04 07:46:32• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Bika - Sok mindent kimondasz végre, ami már régóta nyomasztott

Napi horoszkóp június 4-re a tizenkét csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.

A napi horoszkóp szerint akár pozitív, akár negatív érzelmeket táplálsz a szívedben valaki felé, el kell végre mondanod neki is ezeket. Ha teljesen őszinte vagy, akkor van mód rá, hogy rendezzétek a kapcsolatot. És ettől mindketten boldogak lesztek végül!


Bika: IV. 20. - V. 20.

Sok mindent kimondasz végre, ami már régóta nyomasztott. Nem baj, mert ez felszabadító erőként hat a lelkedre. Egy ideig a komolyság lesz úrrá a szíveden, de ez nem jelenti azt, hogy a szerelemnek híján lennél, csak törődőbbé válsz.


Ikrek: V. 21. - VI. 21.

A párkapcsolatban nyugodt, vidám, meghitt napot ígérnek a bolygók. A Mars viszont most még akkor is felráz, ha szíved szerint hagynád magad sodortatni az árral. Jó kapcsolataid révén kedvezően alakulhat a munka területe.


Rák: VI. 22. - VII. 22.

Az érzelmeid ma túlságosan elragadhatnak. Ha ez pozitív irányba történik, akkor azzal csak jót teszel a környezetednek. A vidámságod, bolondozásod üdítőleg hathat. Ellenkező esetben, jobb, ha most inkább magadban tartod az érzéseidet, mert holnap már másképp gondolod.


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

Ha eddig nem sikerült kiharcolnod a kívánt pozíciót, most esélyed van rá, hogy megszerezd. Lehet, hogy üresedés lesz azon a poszton később, de akkor már hiába fogsz szólni, a főnöködnek már meg lesz rá az embere. Most cselekedj!


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

A bolygók segítik a népszerűségedet, és ha szingli vagy, szerelmi téren is kedvező változás várható. Olyan lelki folyamatok zajlanak most benned, amelyeknek ha a végére érsz, bevonzod a nagy szerelmet az életedbe.


Mérleg: IX. 23. - X. 22.

Kapcsolatod mostanság pozitív változáson megy át: végre te is belátod, hogy ketten alkottok egy egységet, egy párt. Ez az érzés meghitté teszi az estéteket, ami rég volt már ennyire romantikus.


Skorpió: X. 23. - XI. 21.

Muszáj lesz ma valamiben állást foglalnod, amiből pedig legszívesebben kimaradnál. Mégsem foglalhatod ma el a távoli megfigyelő kényelmes pozícióját. A csillagok aktív részvételt követelnek, és a véleményedet sem rejtheted véka alá.


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

Az élet nagyszerű rendező, jobb fordulatokat tartogat, mint amit elképzeltél magadnak. Új élményekre, új kapcsolatok alakítására igazán jó a mai nap. Lazíts, engedj föl. Nincs olyan fontos feladat, ami ne várhatna! Fogadd el, ha a párod hív valahova, rosszul esne neki, ha nem mennél.


Bak: XII. 22. - I. 19.

A szerelmi életedben, a párkapcsolatodban ma minden lehetséges. Vagy az egekben lebegsz, és valóban ideális kapcsolatban vagy, vagy ellenkezőleg. Időről-időre váltakozhat a kettő. Ez azért is van, mert most különösen nehezedre esik valóban reálisan látni a másikat, és erős, szenvedélyes energiák vannak köztetek. Ez persze cseppet sem baj, sőt.


Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Kellemetlen helyzetbe kerülhetsz a mai napon, amivel nemigen tudsz mit kezdeni. A megoldást csak akkor fogod megtalálni, ha az okokat először magadban keresed. Nagyot léphetsz előre a lelki fejlődésben, ha sikerül teljesen őszintének lenni magaddal.


Halak: II. 19. - III. 20.

Kényelmesnek mondható életedre némi árnyékot vet ma a párod elégedetlenkedése. Tovább már nem csukhatod be a füleidet, meg kell hallanod, amit mond. Mi több: végre lépéseket is kell tenned a megoldás felé. Az eleje nehéz lehet, de aztán te is belátod, hogy jobb így.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: